Franky. Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 Elev: KottenProfesor: FrankyClasa: I Pentru inceput,as vrea sa imi spui de cat timp lucrezi in photoshop,daca mai lucrezi in alte programe si ce ai vrea sa inveti.Primul tutorial This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daca ti se pare prea greu imi spui , nu e nici-o problema ! Citează
eLCap0n3 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 In photoshop lucrez de 5 zile si 5 zile pe photoshop touch pe telefonas vrea sa invat cum sa fac un Avatar;Semnatura;Banner;Logo; Citează
eLCap0n3 Postat Martie 21, 2018 Postat Martie 21, 2018 e bine ce am facut ? This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Citează
Franky. Postat Martie 21, 2018 Autor Postat Martie 21, 2018 Tinand cont ca lucrezi doar de 5 zile nu e bine,e foarte bine ! Am vazut ca vrei sa inveti sa faci si avatare ... Pe avatare doar trebuie sa pui cateva efecte si un text bine integrat,ce poti sa faci pe multe aplicatii nu doar in photoshop si nu pot sa iti predau aici,adica fiecare cu gusturile lui ( la fel si pe bannere,logo-uri dar astea inseamna mai mult design , nu o poza editata ca sa zic asa )Tutorial #2 Brushul nu trebuie sa fie exact ala, poti sa gasesti altul de pe net. Citează
eLCap0n3 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Am facut din ce am avut la mana P.S: te rog dami si mie niste fonts si brush-uri folositoare sau macar pe care le folosesti tu Citează
Franky. Postat Martie 24, 2018 Autor Postat Martie 24, 2018 A iesit destul de bine. O sa iti las in pm niste fonturi poate si brushuri ( nu pe cele care le folosesc eu pentru ca le am de la cineva si nu vreau sa dau mai departe resursele. ) dar o sa caut cateva.Lectie: Un banner destul de simplu,nu ar trebuii sa stai mai mult de 10 minute la el si arata destul de frumos. Stock This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Citează
eLCap0n3 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare sufar ca nu am fonturi bune smechere Citează
Franky. Postat Aprilie 2, 2018 Autor Postat Aprilie 2, 2018 Fa un avatar cu blurul asta: stock astahttp://78.media.tumblr.com/f66f365f98a0f5190d9ce0cbdc32dae2/tumblr_oz04aw2ouR1raqtl2o1_r12_500.jpg Citează
Postări Recomandate